Om oss

vår historia

Brandfarlig.se drivs av Checkit Health Care AB. Företaget ägs av tre sjuksköterskor med lång erfarenhet av utbildning inom hjärt-lungräddning (HLR) och första hjälpen i Stockholmsområdet. Under de senaste åren har företaget även börjat anordna utbildningar inom brandskydd och Brandfarliga arbeten där instruktören Karl anlitats för att hålla i utbildningarna. Karl är mycket omtyckt av kursdeltagarna och har mångårig erfarenhet av brandutbildning och utbildningen Heta arbeten.

Tomas, John och Niki lärde känna varandra då de studerade till sjuksköterskor tillsammans vid Karolinska Institutet i Stockholm. Redan under utbildningen föddes planer på att starta ett företag ihop.

2009 startade de sin utbildningsverksamhet och har sedan dess utbildat över 1000 företag. Brandfarliga arbeten i Stockholm går även att boka här.

Vi utbildar återkommande många välkända företag inom alla typer av branscher och lämnar gärna referenser vid behov. Sedan 2009 har vi än så länge ingen missnöjd kund! Läs mer om våra övriga utbildningar här!

Tveka inte att höra av dig till oss för frågor eller offert!

Close Menu